fbpx

Om My Hair Clinic

Om My Hair Clinic

Vores prioritet er din sikkerhed og tilfredshed

My Hair Clinic var blandt de første fem klinikker i hele verden der specialiserede sig i FUE hårtransplantation i 2004. Follicular Unit Extraction (FUE) er den mest avancerede og nyeste hårtransplantationsmetode til rådighed, og Dr. Hussain, grundlæggeren og ejeren af My Hair Clinic, er en pioner indenfor feltet.

Det er svært at udforme en objektiv liste med fordelene ved en hårtransplantation hos My Hair Clinic. Men her er nogle af grundene til, at patienter vælger os til deres FUE hårtransplantation - og fortsætter med at komme tilbage.

Hvad adskiller My Hair Clinic

Alle konsultationer udføres af sundhedspersonale

Vi har ikke et professionelt salgsteam. Vi har heller ikke en dyr marketingafdeling med en begrænset forståelse af menneskekroppen og den dynamiske natur ved hårtab og hårtransplantation.

Vi er simpelthen eksperter på vores område: hårtab og medicinsk og kirurgisk restaurering af hår.

Uanset om du skriver en email, chatter med os eller kommer til en personlig konsultation, vil en kirurg eller en erfaren sygeplejerske gennemføre vurderingen og konsultationen.

Hos My Hair Clinic er du vores patient og ikke blot en kunde. Vi tager i vores arbejde udgangspunkt i de skandinaviske etiske, professionelle og medicinske standarder. Og derfor kan du trygt lade os være din guide i behandling af hårtab og FUE.

Et naturligt resultat med design udført af læger

Den mest kritiske del af en hårtransplantation er designet af modtageområdet, hvilket er med til at sikre et naturligt resultat.

På My Hair Clinic er det altid en kirurg der designer modtagerområdet. Vi laver ingen kompromiser.

Strenge skandinaviske standarder

Du kommer aldrig til at opleve et kompromis med kvalitet, naturlighed eller service, uanset om du vælger en operation i Storbritannien, Norge eller Pakistan.

Selv om prisen på hår restaurering med FUE er lavere i Pakistan, så anvender vi altid den samme høje skandinaviske standard.

Vores mangeårige erfaring gør os unikke

My Hair Clinic var blandt den første håndfuld af klinikker i verden, der udelukkende specialiserede sig i FUE tilbage i 2004. På det tidspunkt var der mange kirurger der lavede strip-operationer (også kendt som FUT og FUSS), der forsøgte deres bedste for at diskreditere FUE-teknikken.

Læs om: Forskellen mellem FUT og FUE

Siden 2004 er den mikrokirurgiske FUE hår transplantation blevet stadig mere populær. Mange FUT-kirurger, der var kritiske for FUE hårtransplantationer, har begyndt at tilbyde FUE-hårtransplantation de seneste år.

Men erfaringerne fra FUE-operationer siden 2004 giver holdet på My Hair Clinic solid erfaring i FUE. En erfaring som de fleste andre klinikker mangler.

Ingen salgstaler eller falske løfter

Selv om det er let at påstå, at vi udfører 3000-4000 transplantater på et par timer eller garanterer noget, så er vi meget påpasselige med at holde dine forventninger realistiske.

Dette er en medicinsk / kirurgisk procedure, og det stiller krav til os. Du får ingen absurde påstande. Vi giver kun ægte information til dig og resten af vores patienter.